| CureZone.com Educating Instead of Medicating |
| Home > Forums | 11061 visitors online now | Add To Favorites | Log On Join/Sign Up User Finder | Inbox | New |
|
| Directory | FAQ | Health | Diseases | Cancer | Articles | Diet | Foods | Cleansing | Books | Convert Units | Clark | Schulze | Images | Tooth | Forums | BLogs |
Home
Forums
Polski Health Forum
Search CureZone:
Czy sa na Forum osoby mowiace po Polsku..?
by #161673
10 year
1,584
Polski
Witajcie....
Przy okazji zycze Zdrowych i Wesolych Swiat Bozego Narodzenia dla wszystkich polonusow w USA...
Pozdrawiam wszystkich....
Czekam na kontakt
Reply FCK TinyMCE
Notifications
Agree
Disagree
Witam.
Na pewno sa tu Polacy ale jest ich malo.
Maggie
Reply FCK TinyMCE 
Maggie
Agree
Disagree
czesc
rzeczywiscie na forum jest malo polakow, albo nie wiedza ze mozna porozumiewac sie po polsku. sama to dopiero dzisiaj odkrylam.
pozdrowienia
MM
Reply FCK TinyMCE 
MM
Notifications
Agree
Disagree
Witaj Aleksandrze!
To świetnie że jest szansa porozmawiać po polsku i podzielić sie różnymi spostrzeżeniami. Osobiście korzystam z ciekawych porad na www.curezone.com od jakiegoś czasu i spokojnie mogę je polecić innym jako sprawdzone.
Pozdrawiam
Dariusz
Reply FCK TinyMCE 
Dariusz
Notifications
Agree
Disagree
Czesc Rodacy,
od dawna penetruje curezone ale nigdy bym nie wpadla na to ze mozna zamienic kilka slow po polsku. Duza radocha.
Poszukje jakiejkolwiek informacji o dr.Johannie Budwig i jej metodzie na wyleczenie raka. Moze cos wiecie o tym?
Trzymajcie sie
Felicja
Reply FCK TinyMCE 
Felicja
Notifications
Agree
Disagree
Witam wszystkich rodakow!!!
Ciesze sie niezmiernie ze niespodzianie znalazlam link do polskiego forum. Korzystam ze tej strony juz od paru miesiecy. Mam nadzieje ze tu rozmowa sie rozwinie tak jak i w innych forums. Mam pytanko...ciekawa jestem czy ktos z Was juz wyprobowal "master cleanse" lub liver/kidney clease.
Czekam na odpowiedz.
Reply FCK TinyMCE 
cytrynka
Notifications
Agree
Disagree
Guest Book - Liver Flush FAQ - News - Link Exchange - Add URL - How To Exchange Links? - About Global Directory
Terms of Service - Privacy Policy - Spam Policy - Disclaimer - Guidelines & Rules - Forum Trolls - Fair use notice
Staff's pages: Owen - Wrenn - Maya
CureZone Newsletter is distributed in partnership with www.netatlantic.com
Contact Us - About - Donors - Stats
Copyright 1996 - 2012 curezone.com
fetched in 0.19 sec at 6/19/2013 1:02:48 AM, requested by 67.202.9.192, referred by http://curezone.com/forums/am.asp?i=148908 , requested 1 pages in this session, y=1