CureZone   Log On   Join
Re: TAPEWORM DRUG PROTOCOL: Niclosamide, Praziquantel, & Albendazole
 

Wormwood Capsules, Clove Tincture
Hulda Clark Parasite Cleanse



Eliminate Parasites Fast and Easy
One of the most powerful aids in helping the body el...



Natural Cancer Remedies
Cancer-proof your body with little known immune boosters!


More
More
  Views: 52,717
Published: 11 years ago
 
This is a reply to # 1,602,094

Re: TAPEWORM DRUG PROTOCOL: Niclosamide, Praziquantel, & Albendazole


Hi again,

I decided to do the Tapeworm protocol. It's definitely best to cover all bases. I have the albenza already and i found praziquantel online. Unfortunately, i have to order the niclosamide from canada/india and i know that it will most likely take at least two and a half weeks to get here. Here is one of my questions, can i start the albenza and prazi before the niclosamide comes in ? I still feel the worms active so i don't know whats best because i dont want to make a mistake buy using the albenza and the prazi first if it's really necessary to do the niclosamide first.
I also had on other question, and again i thank you for your help in the matter. I was a little confused about the gel tabs and the prazi. If i've calculated this right, this is how i understand it. I weight 128 pounds and so that put me at about 2.5 tablets for my dosage (your example was 3 gelcaps and i would take 3 gelcaps as well but the 3 gelcap would only be filled half way ). My measurement for my weight is 1475mgs and i divided it by the 600 mg gel cap. I got that part right i think but i was confused at to how many times do i take my dosage (3 pills) daily and for how long the treatment lasts. I guess i was confused at the part that has the breakdown of days. The instructions say:

Gelcap (00 size) = 600mg
Powder Dosage = 25mg x 73kg = 1,825mg (1,800mg rounded)
Gelcap Dosage = 1,800mg divided by 600 = 3 gelcaps
Gelcaps 1 Day = 3 gelcaps x 3 times = 9 gelcaps (5,400mg)
Gelcaps 3 Days = 9 gelcaps x 3 days = 27 gelcaps (16,200mg)
Gelcaps 6 Days = 9 gelcaps x 6 days = 54 gelcaps (32,400mg)

Does this means that i am taking the medicine for 6 days (total) starting with 9 gelcaps on day 1 and ending with 54 gelcaps on day 6 ? It seems like a lot of pills to take in 6 days. The other way i see it could be is that the treatment would last 9 days altogether, taking 9 pills a day (3 times daily...so 81 total over a 9 day period?) Do i have this right ?

I also see a protocol for Tapeworm cysts which includes 14 days of treatment but it appears that this protocol means taking one dosage (3 pills ) a day instead of several dosages a day ?

Since i may have a bad case of dissemanated Tapeworms i think i should follow the strongest Tapeworm protocol. Which one would be best and could you clarify the breakdown ? I want to start asap )if possible because yesterday and today they have been very aggressive...

I look forward to your response ;)









 

 
Printer-friendly version of this page Email this message to a friend
Alert Moderators
Report Spam or bad message  Alert Moderators on This GOOD Message

This Forum message belongs to a larger discussion thread. See the complete thread below. You can reply to this message!


 

Donate to CureZone


CureZone Newsletter is distributed in partnership with https://www.netatlantic.com


Contact Us - Advertise - Stats

Copyright 1999 - 2021  curezone.com

1.688 sec, (2)